Det er når du hviler i dig, at lykken folder sig ud..! 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

"Be where your feet are..."


Først og fremmest er jeg...

       KVINDE,

              MOR,

          DATTER,

    SØSTER,

             VENINDE,

                       EKSPERT,

                  NYBEGYNDER..

          SJÆL...

                     ….. MENNESKE…

Pia gul væg

Derudover arbejder jeg dedikeret som
Mentor, Yogainstruktør, BodyReader, Lightworker og

Life & Mindfulness Educator®

- jeg har skabt Mahalo Movement®


Med over 20 års erfaring indenfor TEAMBUILDING, LEDERSKAB og KUNDEKONTAKT kender jeg livets mange facetter ude i det virkelige liv. Både udadtil og bag facaden. Virksomhedsmæssigt og privat.

VIGTIGST FOR DIG er, at jeg dybt passioneret omkring at gøre en forskel i mennesker....!     Sådan dybtfølt..!


Pia gul væg kigger til siden

Disse er jeg skarp på:

YOGA

MINDFULNESS

MEDITATION

LIVSBEVIDSTHED

ÅNDEDRÆT

LYKKE

KÆRLIGHED

SMERTE

SAMHØRIGHED

FEST

FARVER

ENSOMHED

NÆRVÆR

LIVET

 

Hvis jeg skal fortælle dig noget, der er vigtigt at vide om mig...


..så må det være at jeg er mor til 2 helt vidunderlige pigebørn, elsker at være i naturen, særligt nær vandet, og drages af storby. Jeg elsker at være social og nyder samtidig alenetid. Jeg søger at leve livet udenfor alle de labels, vi har skabt i samfundet, og frihed betyder en verden til forskel i min måde at være på i verden. Alt for mange bruger den største del af livet på at leve et liv skabt af omstændighederne og stiller aldrig spørgsmålstegn ved dét, der går hen og bliver dagligdagen.

***

 

Jeg har været på toppen af succes. Helt oppe. Og prøvet turen ned. Hele vejen ned. Været ødelagt. Både menneskeligt, økonomisk og kropsligt. Fuldstændig ødelagt. Og så har jeg rejst mig op igen. Sådan ægte!  Og opdaget undervejs at jeg kender koden til at skabe balance, glæde, styrke og ro. Vi ER det hele. Præcis dét har været min allerstørste opdagelse i livet indtil nu. Det gælder også for dig!

Du er allerede det hele.

         Jer er sammensat....

Stille & Brusende
    Naturmenneske & Storbyelsker       

         Sårbar & Stærk    

Bare tæer & Slipsedragt
                Glad & Trist
      Systemmenneske & Rodehoved
                           Mediterende & Festlig
                  Kærlig & Destruktiv
               Bidragende & Handlingslammet
        Englebarn & Bandit

 

Det ene udelukker ikke det andet - og hvis du, som jeg, finder begge sider indeni dig – så er det tid til at give plads til det hele. Hele DIG….!

KÆRLIGHED ER VEJEN.

ELSK DIG.

Det ændrer dit liv!

Pia gul væg kigger ned smiler


Jeg ønsker at inspirere dig,

og vise vej ind til dit helt unikke sted indeni.


Jeg kender vejen. Jeg har gået den.

Som så mange andre har jeg måttet tage flere ture i manegen. Været på vildspor i forhold til at leve min autenticitet. Min egen inderste sandhed. I mit liv kom det sig mest til udtryk i mit private rum. Relationerne til de nærmeste og især på kærlighedsfronten mand/kvinde er jeg spækket med vise og dyberegående erfaringer i, hvad det fører med sig IKKE at være fuldt ud og nærværende tilstede. 

               IKKE at lytte til den der stemme indeni, der hele tiden hvisker i dit øre

 ”Der er mere i livet end det her!”

På et tidspunkt satte det sig alvorligt igennem, og blev til den her ganske alvorlige rygskade. 5 diskosprolapser. Vel og mærke på én gang. Faktisk var jeg handlingslammet. Handicappet. Sengeliggende. Ikke i stand til at gå. Ikke i stand til at stå. Ikke i stand til at løfte, og ikke i stand til at kramme mit eget barn. Ikke i stand til at slippe. Ikke i stand til at sige det højt. Ikke i stand til at bede om hjælp. Og der lå jeg så. Et år og lidt til. Og tænkte tanker og mærkede efter. Og slikkede sår. Fik at vide at jeg aldrig kom til at gå igen. Det lavede yogaen og mindfulness'en om på. Efter 2 års genoptræning fandt jeg min vej tilbage. Til et nyt liv.

Et langt mere nærværende liv.

Et liv, hvor jeg hver morgen glæder mig til alt det, der skal ske.

Et liv, hvor der er plads til PAUSER.

Og nydelse. Bare fordi.

Et liv, hvor min krop har genfundet sin styrke og MERE til.

Et liv, hvor min største passion er at GÅ VEJEN SAMMEN MED DIG…!

Fordi, du har fortjent det. 

Fordi, du måske har glemt, at du er vigtig…!

- det er ikke så vigtigt om dit kommer til udtryk gennem kropslige smerter, psykiske smerter eller manglende livsgnist.

Vi finder vejen ind til din kerne, og arbejder det ud af dit system.

YOGAEN OG MINDFULNESS'en kan det hele - min sjæl hjælper din!


Her er, hvad nogen siger....

 • Mahalo Movement

  “Pia som underviser og især som menneske har en evne til at SE de mennesker, hun omgiver sig med. Virkelig SE, sådan helt ind til det inderste. Hun gør det ikke-dømmende, nysgerrigt og på en meget professionel måde. Da jeg startede i forløbet var det meget overvældende, usikkert og grænseoverskridende at få fastholdt sit blik så længe og indse at man i bund og grund så sig selv… men WOW hvor var det tiltrængt. Det er så stærkt, kærligt og healende! Og de, der får lov at se sig selv igennem Pia's øjne er meget, meget heldige.”

 • Mahalo Movement

  “Kan på det allervarmeste anbefale forløb hos Pia. Det er det vildeste forløb jeg nogensinde har været i. Det rykker så meget på det personlige plan, og det er i fuld kærlighed og helt i dit tempo. Pia kan noget helt specielt, jeg aldrig har mødt før.”

 • Mahalo Movement

  “Jeg har dyrket yoga på hold i mange år. Mit allerførste møde med Pia som instruktør for nylig, blev mit første møde med YOGA. Det var første gang jeg forstod, hvad YOGA i virkeligheden er.”

 • Mahalo Movement

  “Jeg har haft ondt i kroppen i mange år, og efter én times yoga med Pia, mærkede jeg en stor forandring. Efter ganske få gange følte jeg mig stærkere og mere fri i kroppen. Jeg fortsætter bestemt med Pia som instruktør og kan kun på det varmeste anbefale dette til andre.”

 • Mahalo Movement

  “Jeg har fulgt et Mentorforløb hos Pia, og det har ændret mit liv. Jeg har fået øjnene op for en helt ny tilgang til livet, og det bedste har været at få de små daglige samtaler under hele forløbet, fordi det virkelig gør, at man bliver i det, man har sat sig for. Pia har givet mig noget, ingen andre har kunnet. Livsglæde.”

 • Mahalo Movement

  “Mit mentorforløb hos Pia har været noget udover det sædvanlige og jeg vil altid være meget taknemmelig for den tid, vi har haft sammen. Pia kan med sit væsen se det, du ikke selv ser. Pia er meget omsorgsfuld og fik mig også skubbet ud af min comfortzone. Det har ændret mit liv. Tak!”

 • Mahalo Movement

  “Når Pia underviser i yoga, føles det som om hun simpelthen kan se, hvor du har ondt – og via guidning sender lidt ekstra omsorg i din retning.”

 • Mahalo Movement

  “Mødet med Pia har været helt fantastisk. Hun har mødt mig lige der, hvor jeg er, og set mig som menneske. Vores samtaler har været utroligt givende og øjenåbnende. Pia får min aller varmeste anbefaling. Hun er et utroligt varmt og levende menneske, som har hjulpet mig meget på min vej ud af stress.”

 • Mahalo Movement

  “Yoga med Pia er fuldstændig magisk. Hun guider dig nænsomt fra hovedet og ned i hjertet. Udover at yoga med Pia er en skøn og forløsende kropslig oplevelse, så føler du dig set og taget hånd om af hendes yderst omsorgsfulde og kærlige sjæl. Kan kun på det varmeste anbefale dig at give dig selv og din krop lov til at opleve dette og selv mærke effekten.”

 • Mahalo Movement

  “Et mentorforløb med Pia går virkeligt dybt og skaber masser af bevidsthed og klarhed. Pia stiller fuldstændigt skarpt ind på dig og hjælper dig lynhurtigt med at nå ind til essensen af lige præcis dèt, du har brug for i din proces. I min proces blev der åbnet for noget jeg har arbejdet intensivt med i mange år, men aldrig helt nået ind til kernen af før nu. ”

 • Mahalo Movement

  “Pia besidder en fantastisk evne til at favne og guide dig og på allerkærligste vis hjælpe dig lige derhen, hvor du har brug for at lande lige nu. Hele vejen føler du dig holdt i hånden, draget omsorg for og aldrig alene. Et mentorforløb med Pia har bidraget til at jeg nu lever mit liv langt mere autentisk.”

 • Mahalo Movement

  “Pia har åbnet mit hjerte og givet mig masser af mod på at udleve mine drømme.”

Mahalo Movement®

 

 


 

 

Gør dig selv dit livs tjeneste