MAHALO FREEBEES

Værsgo' -  fra mig til dig....! 


Kort åndedrætsøvelse til at berolige systemet..

Vekselåndedrættet er en forholdsvis simpel åndedrætsøvelse, der skaber indre ro, glæde og balance i dit system. Nadi shodhana, som den oprindelig hedder, står for renselse af kroppens energikanaler. Øvelsen skaber ro i dit nervesystem, stilner dit sind. Du laver den i et roligt og blidt tempo, og trækker vejret skiftevis igennem højre og venstre næsebor.  Vekselåndedrættet bringer dig ind i nuet, og lige tilbage til dig.

Lidt GODNAT-YOGA for en bedre søvn...

Yoga kan simpelthen så meget… vi kan bruge det på forskellige måder og med mange forskellige intentioner. Vi kan bruge det til at dæmpe stress og opnå indre ro, vi kan bruge det til at booste immunforsvaret og hjælpe kroppen med at heale. Vi kan bruge det til at styrke os såvel kropsligt som mentalt. – og så kan vi for eksempel bruge yogaen til at forbedre nattesøvnen.

Når du giver dig selv lov til at lave blide yogaøvelser før sengetid, kan du bevidst påvirke dit parasympatiske nervesystem, den del af nervesystemet, som er i brug, når du restituerer og slapper af - altså den del af dit nervesystem, der sørger for hvile og fordøjelse.