Først og fremmest...

ER JEG...

KVINDE, MOR, DATTER, 
SØSTER, VENINDE, 
EKSPERT, NYBEGYNDER

….. og menneske…!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derudover er jeg
Mentor, Yogainstruktør og Life & Mindfulness Educator®

Og så står jeg bag Mahalo Movement®


Med over 20 års erfaring indenfor teambuilding, lederskab og kundekontakt kender jeg livets mange facetter ude i det virkelige liv. Både udadtil og bag facaden. Og virksomhedsmæssigt såvel som privat.

Som underviser i yoga, mindfulness, meditation og livsbevidsthed har jeg i en årrække skabt mig en endnu bredere vifte af erfaring og kompetencer. Fagligt. Og i forhold til at mærke ind til kernen.

Jeg er her for at inspirere DIG….!

Jeg ønsker for dig at du må blive inspireret til at leve det liv, der får netop dig til at boble over af lykke, kærlighed, samhørighed, fest og farver og nærvær. 

Bare fordi.

Jeg kender begge dele.

Både det liv uden. Og det liv med.

Både det liv, der er styret af ren præstation for anerkendelse. 

Og det liv, der er styret af selvomsorg og egentrivsel først.

Og ved du hvad….? 

Der er en verden til forskel….!

 

Hvis jeg skal fortælle dig noget, der er vigtigt at vide om mig...


...så må det være at jeg er mor til 2 helt vidunderlige pigebørn, bor i det sønderjyske, elsker natur og drages af storby.  Jeg er elsker at være social og nyder samtidig alenetid.

Har været på toppen af succes. Og prøvet turen ned. Har haft en tid helt nede at ligge. Og landet solidt i balance, glæde, overskud, indre styrke, ro og passion.

Og vi må gerne være begge dele. 

Præcis dét har været min allerstørste opdagelse i livet indtil nu.

At vi gerne må være begge dele.

Stille & Brusende
Naturmenneske & Storbyelsker
Sårbar & Stærk
Bare tæer & Slipsedragt
Glad & Trist
Systemmenneske & Rodehoved
Mediterende & Festlig
Kærlig & Destruktiv
Bidragende & Handlingslammet
Englebarn & Bandit

 

Det ene udelukker ikke det andet - og hvis du, som jeg, finder begge sider indeni dig – så er det tid til at give plads til det hele. 

Hele DIG….!

Jeg ønsker at inspirere dig, og vise vej ind til dit helt unikke sted indeni.


Jeg kender vejen. Jeg har været der.

Som så mange andre har jeg måttet tage flere ture i manegen og været en del på vildspor i forhold til at leve min autenticitet. I mit liv kom det sig mest til udtryk i mit private rum. Relationerne til de nærmeste og især på kærlighedsfronten mand/kvinde er jeg spækket med vise og dyberegående erfaring i, hvad det fører med sig IKKE at være fuldt ud og nærværende tilstede. IKKE at lytte til den der stemme indeni, der hele tiden og om igen hvisker i dit øre – ”Der er mere i livet end det her!”

På et tidspunkt satte det sig alvorligt igennem og blev til en ganske betydelig rygskade. Faktisk var jeg handlingslammet. Handicappet. Sengeliggende. Ikke i stand til at gå. Ikke i stand til at stå. Ikke i stand til at løfte og ikke i stand til at kramme mit eget barn. Ikke i stand til at slippe. Slippe tanken om at lige om lidt, så kom der nok nogen og reddede mig. Ikke i stand til at sige det højt. Ikke i stand til at bede om hjælp. Og der lå jeg så. Et år og lidt til. Og tænkte tanker og mærkede efter. Begyndte genoptræning og fandt min vej tilbage. Til et nyt liv.

Et langt mere nærværende liv.

Et liv, hvor jeg hver morgen glæder mig til alt det, der skal ske.

Et liv, hvor der er plads til PAUSER.

Og nydelse. Bare fordi.

Et liv, hvor min krop har genfundet sin styrke og mere til.

Et liv, hvor min største passion er at GÅ VEJEN SAMMEN MED DIG…!

Fordi, du har fortjent det. 

Fordi, du måske har glemt, at du er vigtig…!


Her er, hvad nogen siger....

 • “Pia som underviser og især som menneske har en evne til at SE de mennesker, hun omgiver sig med. Virkelig SE, sådan helt ind til det inderste. Hun gør det ikke-dømmende, nysgerrigt og på en meget professionel måde. Da jeg startede i forløbet var det meget overvældende, usikkert og grænseoverskridende at få fastholdt sit blik så længe og indse at man i bund og grund så sig selv… men WOW hvor var det tiltrængt. Det er så stærkt, kærligt og healende! Og de, der får lov at se sig selv igennem Pia's øjne er meget, meget heldige.”

 • “Kan på det allervarmeste anbefale forløb hos Pia. Det er det vildeste forløb jeg nogensinde har været i. Det rykker så meget på det personlige plan, og det er i fuld kærlighed og helt i dit tempo. Pia kan noget helt specielt, jeg aldrig har mødt før.”

 • “Jeg har dyrket yoga på hold i mange år. Mit allerførste møde med Pia som instruktør for nylig, blev mit første møde med YOGA. Det var første gang jeg forstod, hvad YOGA i virkeligheden er.”

 • “Jeg har haft ondt i kroppen i mange år, og efter én times yoga med Pia, mærkede jeg en stor forandring. Efter ganske få gange følte jeg mig stærkere og mere fri i kroppen. Jeg fortsætter bestemt med Pia som instruktør og kan kun på det varmeste anbefale dette til andre.”

 • “Jeg har fulgt et Mentorforløb hos Pia, og det har ændret mit liv. Jeg har fået øjnene op for en helt ny tilgang til livet, og det bedste har været at få de små daglige samtaler under hele forløbet, fordi det virkelig gør, at man bliver i det, man har sat sig for. Pia har givet mig noget, ingen andre har kunnet. Livsglæde.”

 • “Mit mentorforløb hos Pia har været noget udover det sædvanlige og jeg vil altid være meget taknemmelig for den tid, vi har haft sammen. Pia kan med sit væsen se det, du ikke selv ser. Pia er meget omsorgsfuld og fik mig også skubbet ud af min comfortzone. Det har ændret mit liv. Tak!”

 • “Når Pia underviser i yoga, føles det som om hun simpelthen kan se, hvor du har ondt – og via guidning sender lidt ekstra omsorg i din retning.”

 • “Mødet med Pia har været helt fantastisk. Hun har mødt mig lige der, hvor jeg er, og set mig som menneske. Vores samtaler har været utroligt givende og øjenåbnende. Pia får min aller varmeste anbefaling. Hun er et utroligt varmt og levende menneske, som har hjulpet mig meget på min vej ud af stress.”

 • “Yoga med Pia er fuldstændig magisk. Hun guider dig nænsomt fra hovedet og ned i hjertet. Udover at yoga med Pia er en skøn og forløsende kropslig oplevelse, så føler du dig set og taget hånd om af hendes yderst omsorgsfulde og kærlige sjæl. Kan kun på det varmeste anbefale dig at give dig selv og din krop lov til at opleve dette og selv mærke effekten.”

 • “Et mentorforløb med Pia går virkeligt dybt og skaber masser af bevidsthed og klarhed. Pia stiller fuldstændigt skarpt ind på dig og hjælper dig lynhurtigt med at nå ind til essensen af lige præcis dèt, du har brug for i din proces. I min proces blev der åbnet for noget jeg har arbejdet intensivt med i mange år, men aldrig helt nået ind til kernen af før nu. ”

 • “Pia besidder en fantastisk evne til at favne og guide dig og på allerkærligste vis hjælpe dig lige derhen, hvor du har brug for at lande lige nu. Hele vejen føler du dig holdt i hånden, draget omsorg for og aldrig alene. Et mentorforløb med Pia har bidraget til at jeg nu lever mit liv langt mere autentisk.”

 • “Pia har åbnet mit hjerte og givet mig masser af mod på at udleve mine drømme.”

 

Mahalo Movement®

 

 

Bevægelse.
I krop, sind og ånd.