Mahalo Movement® i Virksomheder

  

 

" Det er ikke svært at træffe beslutninger,
når man kender sine værdier."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skildpadde væddeløb opløb.jpg

Vækst....

Når man tænker på Mindfulness og Virksomheder, vil det første, der falder en ind, sandsynligvis være arbejdsmiljøet.

  • Mindre uro.
  • Mindre sygefravær.
  • Mindre stress.

Men Mindfulness er langt mere end en bevægelse væk fra noget.

Mindfulness er også en strategisk og praktisk bevægelse henimod noget.

Henimod en virksomhed, som i alle led fungerer i sammenhæng mellem værdier, strategier og - ikke mindst - handling.


Fordelene er åbenlyse...

Mindfulness i virksomheder er ikke andet end sund fornuft, som kan aflæses direkte på virksomhedens trivsel. Og bundlinje.

Stress

Mindfulness er (dokumenteret!) effektivt mod stress og ubalance. Stress og stress-relaterede sygdom koster hvert år virksomhederne mange penge i form af fravær og nedsat arbejdsevne. Mindfulness giver medarbejderne viden og indsigt i at kunne genkende reaktioner og adfærd, når press og uventede ting opstår. Og giver medarbejdere og ledere indsigt og styrke til at kunne agere og justere i tide. Mindfulness giver også medarbejderen større resiliens (robusthed) overfor ydre påvirkninger.

Bevidsthed

Mindfulness øger medarbejderens, lederens og dermed virksomhedens evne til bevidst at respondere på udfordrende situationer og derved træffe beslutninger og valg, som ikke er reaktionsafhængige, men som i stedet hænger sammen med virksomhedens værdier og strategi.

Den indre og mentale pause,
som Mindfulness træningen skaber, giver overblik og indsigt, der betyder mere hensigtsmæssige og sammenhængen beslutninger.
Både små som store.

Effektivitet

Mindfulness træning hjælper til at styrke evnen til at kunne rette opmærksomheden mod det relevante. I stedet for at lade sig styre fra det ene til det andet, skabes mental fleksibilitet, som gør det muligt både at kunne hæve sig op i helikopteroverblik og sænke sig ned i omhyggelig detailstyring alt efter, hvad der er nødvendigt.

Med Mindfulness skabes "work-smarter-not-harder-kultur" i virksomheden. Og det kan mærkes. På bundlinjen.

Venlighed

Mindfulness skaber indre ro og balance. Ikke mindst i hjernens centre for medfølelse, venlighed og social kontakt. I Mindfulness træningen, som Mahalo Movement arbejder med det, indgår venlighed - indre såvel som ydre - som en væsentlig egenskab.

Og det smitter af. Både på medarbejderens forhold til sig selv.
Til sin familie og venner. Til sine kolleger. Og - ikke uvæsentligt - til virksomhedens kunder.
Og i sidste ende skaber det positive resultater.

Ingen halve løsninger. Ingen quick-fix'es!

4.png

 

Når vi gør noget, så gør vi det helhjertet eller slet ikke. Derfor laver vi her også alene årsaftale med dig som virksomhed.

Driver du virksomhed, eller er du ansat i virksomhed, så ved du, hvor vigtigt det er at trives på sin arbejdsplads. Faktisk er virksomheden afhængig af lige netop dette. At alle trives. Både fysisk og psykisk. Uanset hvilken virksomhed, der bliver sat under lup.

Alligevel får vi dagligt henvendelser fra virksomheder og privatpersoner, der mærker ubalance i den positive tilgang til arbejdslivet, fordi stress og lav energi langsomt men sikkert skaber en negativ spiral i den daglige trivsel. 

Flere og flere virksomheder implementerer efterhånden mindfulness- og meditationspraksis både for ansatte og ledere. Fordi det virker!

Vi hjælper med at implementere øvelser og teknikker, der er tilgængelige i den enkelte uanset tidspunkt og sted. Vi kommer ud til jer i virksomheden.

Det betaler sig!


Prøv et foredrag!

Foredrag foredragsholder foran publikum.jpg

Teambuilding? I forbindelse med tema-dag? Eller bare som inspiration til, hvad mindfulness er og kan gøre for jeres virksomhed, team eller organisation?

Prøv et foredrag.

Jeg kan love, I går forandrede hjem.
Med ny inspiration og energi.

 

Foredrag Smilende kvinder.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Det er ikke altid de "hurtigste", der kommer først frem." 

Mahalo Movement®