Her er hvad nogen siger...

 • Mahalo Movement®

  “Pia som underviser og især som menneske har en evne til at SE de mennesker, hun omgiver sig med. Virkelig SE, sådan helt ind til det inderste. Hun gør det ikke-dømmende, nysgerrigt og på en meget professionel måde. Da jeg startede i forløbet var det meget overvældende, usikkert og grænseoverskridende at få fastholdt sit blik så længe og indse at man i bund og grund så sig selv… men WOW hvor var det tiltrængt. Det er så stærkt, kærligt og healende! Og de, der får lov at se sig selv igennem Pia's øjne er meget, meget heldige.”

 • Mahalo Movement®

  “Kan på det allervarmeste anbefale forløb hos Pia. Det er det vildeste forløb jeg nogensinde har været i. Det rykker så meget på det personlige plan, og det er i fuld kærlighed og helt i dit tempo. Pia kan noget helt specielt, jeg aldrig har mødt før.”

 • Mahalo Movement®

  “Jeg har dyrket yoga på hold i mange år. Mit allerførste møde med Pia som instruktør for nylig, blev mit første møde med YOGA. Det var første gang jeg forstod, hvad YOGA i virkeligheden er.”

 • Mahalo Movement®

  “Jeg har haft ondt i kroppen i mange år, og efter én times yoga med Pia, mærkede jeg en stor forandring. Efter ganske få gange følte jeg mig stærkere og mere fri i kroppen. Jeg fortsætter bestemt med Pia som instruktør og kan kun på det varmeste anbefale dette til andre.”

 • Mahalo Movement®

  “Jeg har fulgt et Mentorforløb hos Pia, og det har ændret mit liv. Jeg har fået øjnene op for en helt ny tilgang til livet, og det bedste har været at få de små daglige samtaler under hele forløbet, fordi det virkelig gør, at man bliver i det, man har sat sig for. Pia har givet mig noget, ingen andre har kunnet. Livsglæde.”

 • Mahalo Movement®

  “Mit mentorforløb hos Pia har været noget udover det sædvanlige og jeg vil altid være meget taknemmelig for den tid, vi har haft sammen. Pia kan med sit væsen se det, du ikke selv ser. Pia er meget omsorgsfuld og fik mig også skubbet ud af min comfortzone. Det har ændret mit liv. Tak!”

 • Mahalo Movement®

  “Når Pia underviser i yoga, føles det som om hun simpelthen kan se, hvor du har ondt – og via guidning sender lidt ekstra omsorg i din retning.”

 • Mahalo Movement®

  “Mødet med Pia har været helt fantastisk. Hun har mødt mig lige der, hvor jeg er, og set mig som menneske. Vores samtaler har været utroligt givende og øjenåbnende. Pia får min aller varmeste anbefaling. Hun er et utroligt varmt og levende menneske, som har hjulpet mig meget på min vej ud af stress.”

 • Mahalo Movement®

  “"Life eller replay ???
  At jeg i det hele taget laver yoga online er en kæmpe forandring. Da corona og restriktioner invaderede mit liv var jeg liiiige kommet godt igang med at gå til yoga. Yoga online !!! Glem det! Det kommer ikke til At fungere - jeg vil have fysisk kontakt.
  Meldte mig så til din første Yoga -Challenge - helt ærligt jeg havde ikke de store forventninger til mig selv og mit engagement - men det skulle da prøves. Og det var jo fantastisk 🍀 jeg mistede ikke en eneste dag - og det var vigtigt for mig at være med life! Det var lige som om det lugtede lidt af at være der real. Så jo jeg fortsatte efter de 21 dage som det varede og i dag kan jeg slet ikke undvære det 🥰 stille og roligt opdagede jeg at min krop blev mere smidig, jeg landede mere i mig selv og dybe åndedrag kommer helt af sig selv. Yoga viste også hvad det kunne da jeg havde Et heftig og længerevarende sygdomsforløb hvor jeg i alt blev opereret 4 gange og fik kemo en gang . Jeg kunne ikke lave yoga i den periode - men !!! Den smidighed og fokus på på åndedræt jeg havde opnået var guld værd og gjorde at jeg langt nemmere og hurtigere kom til kræfter igen. Da jeg så stille og roligt kunne/måtte få igang igen var det forfra. Og det var virkeligt forfra! Efter sigende kræver en uges sengeleje en måneds genoptræning - jeg var sengeliggende i to måneder. Og dog kunne jeg allerede efter en måneds tid mærke forandringer og så kom det bare stille og roligt 🥰 .
  I dag vil jeg ikke undvære yoga mere.
  Det giver mig ikke bare en god kropslig følelse ❤️
  jeg “lander mere i mig selv” ❤️
  jeg smiler mere ❤️
  jeg trækker vejret dybere ❤️
  jeg er mere i balance ❤️
  jeg er mere taknemmelig 🙏❤️
  jeg ser mere positivt på livet 🎉❤️jeg glædes mere ❤️
  jeg er mere i kontakt med kærligheden til mig selv ❤️
  og til andre ❤️
  Livet er godt ❤️ også på en regnvejrsdag 🥰 ”

 • Mahalo Movement®

  “Yoga med Pia er fuldstændig magisk. Hun guider dig nænsomt fra hovedet og ned i hjertet. Udover at yoga med Pia er en skøn og forløsende kropslig oplevelse, så føler du dig set og taget hånd om af hendes yderst omsorgsfulde og kærlige sjæl. Kan kun på det varmeste anbefale dig at give dig selv og din krop lov til at opleve dette og selv mærke effekten.”

 • Mahalo Movement®

  “Et mentorforløb med Pia går virkeligt dybt og skaber masser af bevidsthed og klarhed. Pia stiller fuldstændigt skarpt ind på dig og hjælper dig lynhurtigt med at nå ind til essensen af lige præcis dèt, du har brug for i din proces. I min proces blev der åbnet for noget jeg har arbejdet intensivt med i mange år, men aldrig helt nået ind til kernen af før nu. ”

 • Mahalo Movement®

  “Pia besidder en fantastisk evne til at favne og guide dig og på allerkærligste vis hjælpe dig lige derhen, hvor du har brug for at lande lige nu. Hele vejen føler du dig holdt i hånden, draget omsorg for og aldrig alene. Et mentorforløb med Pia har bidraget til at jeg nu lever mit liv langt mere autentisk.”

 • Mahalo Movement®

  “Pia har åbnet mit hjerte og givet mig masser af mod på at udleve mine drømme.”

 • Mahalo Movement®

  “Jeg vil altid være Pia og hendes Mahalo univers taknemmelig. Fra første sekundet jeg kom til Pia, mærkede jeg en tryghed og blev favnet lige der hvor jeg var.
  Med hendes ro, nærvær og evne til at se og mærke dybere i mig end jeg selv evnede i starten på min rejse, har flyttet sorg og store spændinger udad min krop. Livet er nu langt mere en fest end en kamp for overlevelse.
  MAHALO tak kæreste Pia 🐢🙏☀️”