JEG HAR GÅET (et virkeligt langt stykke af) VEJEN...!

Mahalo Movement® er min taknemmelighedsbevægelse til verden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VI BLIVER ALTID GUIDET AF VORES EGET INDRE KOMPAS..!

Personligt går jeg ikke så højt op i om mennesker har uddannelse og professionel baggrund.

Jeg mærker efter...! Det samme be'r jeg dig gøre. Vi kan mærke det indeni, når noget og nogen resonerer med os.

"BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD!"

57369116-DBAC-42EE-AB64-0038A0EB2630

Er du alligevel nysgerrig og har brug for indsigt, så får du min faglige baggrund her..


PIL-NED-edited-edited

 

OPSTART AF INTENST SELVSTUDIE AF MERKABA ENERGI (2023)

Det har kaldt på mig længe. Jeg har været på rejser i tidligere liv flere gange igennem livet. Altid guidet af eksperter på området. Jeg har ofte oplevet at kanalisere andetsteds fra og får daglige input fra noget der er større end jeg selv. Jeg hører via et ordløst sprog det, der foregår i mennesker, jeg møder. Mange kommer idag til mig for at få råd og vejledning med specifikke livslæringer , og ber mig tune ind på dem. Indeni har det altid været en naturlig del af mig. Udenpå har det været noget, jeg holdt for mig selv. Efter min uddannelse på Den Spirituelle Entreprenør har jeg fået en dyb og klar forståelse af, hvor vigtigt det er, at vi lever det liv, vi ønsker at leve. Jeg er i et felt af mennesker, der finder det naturligt at downloade og arbejde med energi. Derfor går jeg all-in på at åbne den side af mig selv mere og mere for omverdenen. Samtidigt med at jeg tager ansvar for at træne min egen kontakt med sjæl og iboende visdom. Når den rigtige lærer træder ind på min sti, tager jeg med åbne arme imod som student. Jeg har bedt om at få denne vist.


OPSTART AF ET ÅRS SELVSTUDIE I  "ET KURSUS I MIRAKLER" (2023)

Jeg har comittet mig til at fordybe mig i indsigterne i "Et kursus i mirakler" hele år 2023. Når tid er åbner jeg for Mirakelklubben via Mirakeluniverset, der er tænkt til at ligesindede og fælleskabssøgende kan læse med og fordybe sig sammen med mig i alle de vidunderlige indsigter, der opstår undervejs i arbejdet med det store værk. Jeg håber på og ønsker at connecte med masser af mennesker, der er på samme rejse ind i at integrere EKIM på et endnu dybere plan. Jeg ønsker også at lade dette studie være grobund for dybere og stærke relationer, der kan danne ramme om og basis for en fælles undervisningsportal til folket. Må vejen vise sig.

 

SPIRITUEL ENTREPRENØR ved Pernille Aalund og Rikke Kristine Høyer Schrøder (afsluttet 2023)

En uddannelse, der gør dig stærk i at se og forstå hvem du er og hvad du kommer ud af. Den sætter spotlys på dine aner, dine potentiale og din adgang til det guddommelige energifelt. Du bliver skarp på dit eget entreprenørship og får masser af redskaber og opgaver, der hjælper dig med at skabe klarhed over, hvordan du allerbedst bidrager til en bedre verden ved at være den, du er tænkt til at være. Den bevidst spirituelle tilgang i denne uddannelse var nøjagtigt det, der stadig havde mulighed for at blive åbnet i mig og min generelle undervisning.

Jeg har altid undervist et spirituelt ståsted fra. Jeg har altid været bevidst om at arbejde med både det menneskelige og det sjælelige. Jeg turde ligesom bare ikke rigtigt bruge ordene og sproget ud i det åbne. Efter endt uddannelse er det blevet. mig utroligt bevidst hvad det gør ved os, som mennesker, når vi pakker dele af os selv væk, for ikke at træde andre over tæerne. Der er noget, der forbliver halvt. Der er gaver, som aldrig rigtigt bliver pakket ud. Ens indre melodi kommer aldrig rigtigt andre for øre. En del af dig forbliver uforløst. Denne uddannelse forløste den største del af mig. Med et knivskarpt forudgående fundament og en åbenhed ind i, at der er en større sammenhæng i alt og imellem os alle, så har denne uddannelse været springbrættet ud i at være Pia med hele mig. Det anbefaler jeg alle at give sig selv lov til at opleve, mens tid endnu er. Det er helt fantastisk befriende og styrkende. Du tager ejerskab på at være dig!

Vi har arbejdet med rammesætning, ansvar og tydelighed. Vi har arbejdet med mirakel-energi og modtaget dybe indsigter ind i at forstå det enkelte menneske omend bedre end før. Vi har lært at bruge vores clairvoyante evner og adgang til kanalisering og intuition. Det gør en forskel i alt!

 

ADVANCED HO'OPONO PONO PRACTITIONER (afsluttet 2022)

En dybere praksis ind i den urgamle praksis. Her bliver der særligt lagt vægt på at etablere en dyb forståelse af, hvordan energi fungerer. Vi lærer om hvordan alt er energi. Vi undervises i mikro- og makroenergi og fik særligt kendskab til hvordan æteriske olier kan understøtte og fremme eller rense hver vores energi. Vi lærte også fuldstændig fundamentalt om, hvordan energi aldrig kan fjernes. Energi er. Den kan transformeres og opleves uafhængigt af tid og sted. Vi gi på opdagelse i lydhealing og vandelementet for at opnå en større integrering af hvordan vand og dermed alt flydende reagerer på energi. Vi fik et dybt kendskab til hvordan alt i kroppen er underlagt HELE det miljø, vi omgiver os med. Alt er miljø for den enkelte celle. Selv de omkringliggende celler. Dette er virkeligt noget, jeg mærker er vedkommende for det enkelte menneske ægte at forstå.

 

HO'OPONO PONO PRACTITIONER (2021)

Mahalo blev kanaliseret til mig. I samme kanalisering stiftede jeg bekendtskab med den urgamle og for mig hellige praksis Ho'oponopono. Denne handler om at tage det fulde ansvar for alt, du sender ud. Det, vi sender ud, er det, vi modtager. Uafhængigt af tid og sted. Det kræver en hvis portion træning og en særlig portion bevidsthed at holde sig selv i netop den tilgang til alt i livet. Til gengæld er det en game-changer af rang, fordi det hjælper dig med een gang for alle at træde ud af alt, der gør dig til et offer. Når du praktisere denne urgamle tilgang til livet, bliver du ægte medskaber af eget liv og omstændigheder

 

UDVIKLING OG TESTKØRELSE AF UDDANNELSEN MAHALO MOVEMENT®MENTOR og UDDANNELSEN MAHALO MOVEMENT® LIFEMASTER (2022-nu)

I skrivende stund (Januar 2023) er disse to uddannelser ved at blive gennemført og videreudviklet sammen med helt vidunderlige mennesker, der har comittet sig til at gå hele vejen. Vi gennemgår undervisningsmaterialet og afprøver mahalo metoderne og skaber fundament dybt forankret i autencitet og forståelse af alle læreprocesserne i livet. Jeg revner af stolthed, når første Mahalo Mentor står klar til verden senere i år.

 

MINDFULDNESS MENTOR & YOGAINSTRUKTØR for VETERANER i Sønderborg KOMMUNE (2020 - nu)

Jeg deltog i et pilotprojekt med Mindfulness for veteraner. Efter afsluttet projekt underviser jeg pt på andet år i yoga og indre ro for veteraner een gang om ugen. Et pusterum fra alt andet. Her har vi særligt fokus på bare at skabe en pause, samtidigt med at vi bevæger kroppen igennem og får en ny tilstand i systemet. Alt, vi tænker og lever, kommer til udtryk igennem kroppen. Meget sidder fast og skaber blokeringer i kroppen. Bevægelse og bevidst åndedræt kan gøre en verden til forskel. Også når det blot handler om at skabe et tilbagevendende helle i en anderledes hverdag.

 

SELVSTÆNDIG MED ONLINE YOGA og BEVIDSTHEDSUNDERVISNING henover hele CORONA-PERIODEN

Straks efter corona meldte sin ankomst åbnede jeg for en online Facebookgruppe, der var tænkt til at fungere som undervisningsportal indtil vi igen kunne mødes fysisk. Fuldstændigt nyt. Og lidt udfordrende teknisk. Men utroligt lærerigt. Denne gruppe er stadigt igang idag. Den skaber grobund for alt hvad der er MAHALO UNIVERSET, også i fremtiden. Her underviser jeg i yoga og deler ud af min erfarring og bevidsthed fra hele min rejse som faglært og menneske fuldstændig down-to-earth. Denne Facebookgruppe er pt (starten 2023) under kraftig opgradering både i indhold og energi og bliver herefter til grundfundamentet i KLUB WAKE UP, der bliver min fundamentale platform for videregivelse af al den viden, der bor i mig. Jeg har så og sige fået vokseværk og vil skabe en bevægelse ud i det ganske danske land. Måske udover landets grænser, hvem ved. Men een ting ad gang.


SELVSTÆNDIG MED FYSISK YOGASTUDIE, WORKSHOPS og ABONNEMENTORDNING på YOGA & BEVÆGELSE

Det var en helt fantastisk tid. Jeg ledte længe og intenst efter at finde det rigtige lokale. Det lykkedes ikke rigtigt. Det var først da jeg hook'ede up med min dengang partner-in-crime, som havde mulighed for at tilgå såvel personligt som økonomisk, at jeg turde tage springet. Det var et vigtigt spring. Alt fik lov at komme ud i det åbne. Og som det gør, når vi tør være os selv, så gik det bare godt. Vi fik lavet og skabt så mange yogatimer og bevægelseshold, og plantet så utroligt mange frø i mennesker, der fik en lille snert af nysgerrighed med sig ud i livet. Og så kom corona. Blot lidt over et år efter at vi var startet op. Vore veje skulle skilles og vi skulle hver især med mere erfarring ud og skabe nye og egne virksomheder. 

 

1:1 SESSIONER OG LIVSFORANDRENDE FORLØB (500+)

Siden jeg færdiggjorde min uddannelse som Mindfulness Educator har jeg haft 500+ enkeltsessioner med mennesker på alverdens forskellige stadier af det, vi kalder livet.

Jeg søger at lytte og guide et rent sted fra og har en evne til at se lynhurtigt ind bag ved alt det, der umiddelbart larmer. Når alt kommer til alt, søger vi alle det samme. At føle os elsket, set og følt. Når alt kommer til alt, så ønsker vi alle det samme. At leve et lykkeligt liv i overensstemmelse med vores egne inderste værdier. Rejsen går ud på at finde ind til de værdier, der gør os hver især glade.

 

SELVSTÆNDIG som MINDFULNESS MENTOR for stressramte og mennesker med ondt i sjælen (hjerte-baseret-mindfulness-stress-reduktion) (100+forløb)

Jeg har afholdt 100+ fysiske undervisningsforløb med udgangspunkt i de mindfulde grundprincipper. Der sker det samme hvér gang. Mennesker får sig en AHA-oplevelse og gnisten i øjnene begynder at sparkle igen. Det er fantastisk, at få lov til at være den, der sætter håb og tro og fornyet mod og nysgerrighed igang i mennesker.

Min erfarring har dog også vist mig noget andet. Nemlig at det er nemt og vidunderligt at være i forløb med andre, der er på samme rejse. Imens det står på! Når vi slipper eller slippes, så begynder det hårde arbejde. Og her møder mange følelsen af ensomhed og opgivelse, fordi alle omkring én jo ikke nødvendigvis har været på samme forløb eller uddannelse. Så vi har brug for at følges med nogen. Længe. Indtil vi har implementeret og justeret alt det i livet, der trænger. Og det kan tage tid. Men har vi et heppekor, så finder vi dagligt fornyet styrke og tro og tillid til, at livet vil os det bedste. NETOP DÉT er KLUB WAKE UP født ud af!

 

YOGA INSTRUKTØR v/MIND AND MOTION i ÅRHUS (afsluttet 2016) (undervist dagligt siden)

Fantastisk uddannelse ind i yogaens verden - masser af fysisk træning, masser af yogafilosofi og en stor portion anatomi og energiforståelse. Jeg startede uddannelsen kort efter at jeg havde rejst mig op efter min livsforandrende skade. De første mange uger måtte jeg hjælpes op fra gulvet, når vi havde været i stillinger og nørderi længe. Uddannelsen gav mig en komplet forståelse af alt hvad jeg havde lært i MINDFULNESS-delen og jeg var virkelig priviligeret og blive ført ind i forståelsen af sammenhængen mellem krop og sind på så dyb og grundig en måde. Min egen krop havde været ægte itu. Det gav mig en helt særlig interesse i virkelig at dykke dybt ind i at forstå, hvor smerter kommer fra og hvordan disse kan lindres og opløses. Jeg har undervist i yoga alle dage siden afsluttet eksamen og underviser nu på 7. år.

 

REIKI HEALING FORLØB 1 & 2

Et healingsforløb, der var kanaliseret fra Metatron og virkelig gik dybt ind i forståelsen af, at der altså findes en hel verden udenfor os selv, og det, vi kalder den menneskelige del. At vi har adgang til og konstant kan koble os på energier, der heler, støttet og lindre os her og nu i nuet. Dette forløb åbnede op for en kontakt til Hypnotisør, der brugte mig som prøvekanin i et halvt år for at hele gamle traumer og selvbilleder. Det passede perfekt ind i at lade alt det lærte for lov at implementerer sig ægte og dybt ind i en selvhelendeproces, dr fik lov at tage sin tid. Det var i denne tid jeg gik fra at øve mig på at elske mig selv til virkeligt og oprigtigt at træde ind i ubetinget selvkærlighed og ubetinget kærlighed til de omkring mig. Livsforandrende og smukt.

 

CERTIFICERET GRUNDFORLØB MASSAGE OG GRUNDUDDANNELSE AKUPRESSUR

Jeg har altid været nysgerrig. Jeg elsker at vide, hvad jeg har med at gøre. Ikke bare lære udenad og så give videre. Virkelig forstå og mærke i egne hænder og på egen krop. Det er nok sønderjyden i mig, der er lidt skeptisk. Jeg elsker at leve livet ud fra min rene intuition og indre kærlighedskompas. Alligevel er jeg bare vild med også at have prøvet, smagt og levet alt det, jeg giver videre. Min voldsomme rygskade og min flere års invalidering giver mig en naturlig lyst og nysgerrighed på at forstå kroppen og hvordan den altid viser os vej. Derfor har jeg taget adskillige kurser og forløb ind i forståelse af kroppen, kroppens kommunikation og energipunkter. Next up alt omkring hjernen og hjertet. To magiske supercentre, der ved bevidst nærvær kan ændre alt i dit liv. Jeg skylder måske at fortælle dig her, at jeg altid er igang med et nyt forløb. Jeg holder mig selv opdateret og har comitet mig til at være med på nyeste viden og videnskab indenfor kvantefysik og energiarbejde. Det er livsbekræftende at holde sig i ilden og være nysgerrig. ALTID "Knyttet til intet og åben for alt." Det er den måde, du sikrer dig ikke at blive blind og afskåret fra at vi hele tiden opdager mere og nyt om os selv. Både som samfund og art.

 

MINDFULNESS EDUCATOR ved AKADEMIET FOR LIVSBEVIDSTHED v/Flora Tara Skouboe Melchiorsen

Når vi snakker faglig kompetent, så har jeg lært RIGTIGT MEGET på denne uddannelse. Dette var alting forstærket i et dybere spadestik. Det kom meget naturligt for mig. Det var som et nyt sprog, jeg allerede forstod fra starten. En kodning af bevidsthed og en åbning af noget, der allerede lå iboende i mig. Det største formål med denne uddannelse var at blive skarp på at stille dig som ingen. At være den, der observere. Den, der mærker og læser. Den, der bevidner og spejler. Uden at lade dig trigge af egen historie. Må sige at forarbejdet også virkelig var gjort i de forudgående uddannelser og her blev det muligt nu for den enkelte at træde ind i den guddommelige energi og den ubetingede kærlighed for såvel sig selv som andre.

Det faglige fundament blev fuldt og helt støbt i denne fase. Vi gennemgik og praktiserede teorier og modeller fra alverdens førende indenfor mindfulness og bevidsthed. Vi blev stillet ansigt til ansigt med vores egen frygt og længsel. Vi blev konkret uddannet i en konstant vekselvirkning mellem teori og praksis. Intet videregivet uden at have gået vejen selv. Vi lærte om THE FORM og fik en klar forståelse for det felt, vi alle sammen er en del af.

 

CERTIFICERET GRUNDFORLØB METASUNDHED v/Ingolf Plesner METAsundhed DANMARK

Jeg fik muligheden for at deltage på dette forløb via min uddannelse som Mindfulness Instruktør. Jeg har altid haft en enorm interesse i at forstå sammenhængen mellem kroppen og sindet. Her fik vi hele pakken. Jeg fik ret hurtigt elimineret egne kropslige symptomer ved at forstå og bruge de teknikker, vi lærte på dette grundforløb. Grundforståelsen for hjernens og kroppens måder at være kombineret af impulser og kommandoer. Grundforståelsen af hvordan, der opstår UDINs, traumer og hvordan særlige oplevelser i livet kan sætte sig helt specifikke steder i kroppen som symptomer. Den forståelse og teknik har jeg draget stor nytte af i mit virke med 1:1 klienter, der har fået hjælp og forløsning af både tilstande, sygdomme og symptomer i krop og sind. Alt hænger sammen. Alt er energi. Alt giver mening, når vi dykker dybere ned i forståelsen af HVORDAN og HVORFOR.

 

ADVANCED MINDFULNESS PRACTITIONER ved AKADEMIET FOR LIVSBEVIDSTHED v/Flora & Jørgen

Dette var en overbygning, der gik dybt. Vi stiftede særligt bekendskab med at forstå vores egen energi og den tilgang vi hver især bidrager med i livet. I hverdagslivet. Arbejdslivet. Kærlighedslivet. Denne uddannelse bød på adskillige stilhedsretreats, I stilheden finder vi mange svar. Ren fagligt blev vi grundigt ført igennem alt, der danner baggrund og evidensbaseret videnskab indenfor alt hvad der har en touch af mindfulness. Vi fik undervisning af vores egen lærers læremester og praktiserede konsekvent meditation, åndedræt, selvansvar, compasion og bevidsthed. Jeg havde mange og dybe spirituelle oplevelser både her og på practitioneren. Denne advanced uddannelse åbnede for autencitet og integritet i mig. Jeg blev endnu mere nysgerrig og sulten efter at lave ægte skift i livet og videregive lykkefølelsen til andre mennesker.

 

MINDFULNESS PRACTITIONER ved AKADEMIET FOR LIVSBEVIDSTHED v/Flora & Jørgen

Jeg har altid været spirituelt vågen. Jeg havde dog ingen ide om at det var noget, jeg kunne dele med andre. Troede egentligt jeg var lidt sær. Min bevidste awakening startede her. Sammen med Flora og Jørgen på Mindfulness Akademiet dykkede jeg dybt ind i mine egne historie og lærte at åbne for de mindfulde grundprincipper i mit liv. Det var som at få et nyt sæt briller på. Faktisk gik jeg i årevis rundt med fake briller, når jeg studerede og bevidst lærte nyt om verden. For at se og lære fra en anden vinkel. Denne uddannelse bød alle deltagere at få styr på deres eget medbragte shit. Når vi ønskede at gå hele vejen blev det krævet af os, at vi var villige til at se på ALT det, vi bærer på indeni af historier og programmering. Det var en fantastisk tid. Jeg lærte så meget og gik straks efter igang med at udvide min bevidsthed på alle områder i mit liv.

 

MEDEJER OG DAGLIG DRIFT AF HAVANABAR - 20 ansatte

Det var personlige relationer og drivkraften ind i at skabe, der gjorde at dette sted blev skabt. Det var muligheden for at skabe et team og en teamånd, der gjorde energien på det ekstremt høj. Jeg elskede at kunne være der for mine ansatte og skabe fede og sjove oplevelser for vores gæster. Jeg elskede at håndtere alt HR og teambuilding og individuelle samtaler. Der var tryk på og høj energi. Danseglæde og puls. Teamspirit og masser af udvikling og indsigt i hvordan branchen stille og roligt blev underlagt flere og flere restriktioner. Det var helt fantastiske år. Priviligeret og professionel. Mødet med masser af mennesker og unge sjæle, der brænder for at gøre en forskel og knokle røven ud af bukserne ved siden af deres studier. I de fleste af årene i branchen var jeg alenemor og i skarp træning til at få øje på hvad der er det vigtigste i livet.

 

DAGLIG DRIFT OG PERSONALE samt KØKKENANSVARLIG "LA CASA MEXICANA" & SANDWICHHUSET - 29 ansatte

Det var iværksætteriet, der altid satte skub i at skabe noget nyt i branchen. Vi var nogle stykker, der savnede sunde frokoster og en mexikansk restaurant i byen. Derfor startede vi det selv. At organisere og håndtere skabelse og udførelse af ideer dækker vist bredt og godt over alt det, der erhvervedes af erfarring her. Det blev starten til en vej væk fra stien, ud i en masse virkelig hård og slidende læring. Til gengæld har det skabt styrke og organisatorisk sans, der rækker ud over det normale. Man kan sige, jeg er skarp til at lave et setup til mange personer i løbet af ganske kort tid. Det ligger simpelthen i rutinen. Passionen for branchen begyndte at blive mindre her. Det var herresjovt og spændende, en arbejdsuge på minimum 70 timer begyndte dog at sætte sine spor i lysten til at fortsætte.

 

UDDANNET DØRMAND med særlig fokus på den psykologiske del af at afværge konflikter

Vi manglede dørmænd i byen. Nogle ville særligt gerne bestemme hvordan alting skulle foregå. Det var vi ikke enige i vores virksomhed. Så vi tog uddannelsen selv. Fandt de rigtige personligheder og uddannede dem i det, der kræves for at håndtere dørmandsfunktion og tryghedsfundament i et givent natteliv. Derfor blev jeg een af byens første og eneste kvindelige dørmænd. Jeg var god til at se og læse mennesker og situationer før de eskalerede, og brugte min iboende powerfulde energi til at skrive energien i et rum om. 


DAGLIG DRIFT & BARANSVARLIG BUDDY HOLLY SØNDERBORG - 35+ ansatte

Det var aldrig hensigten at jeg skulle denne vej. Det var tænkt til at tjene ti luksus imens jeg blev færdig. Som anført nedenfor har jeg altid arbejdet ved siden af mine studier. Jeg blev headhuntet til at være bartender på Danmarks første Buddy Holly. Efter 3 måneder blev jeg ansvarshavende bartender og tilbudt at træde ind som bestyrer på mit eget sted. Som så ofte før takkede jeg pænt nej. Alligevel blev jeg i branchen i rigtigt mange år. Hele 22 år blev det til. Her har jeg lært at servicere, afkode, spejle, mærke energi og brugt mine kompetancer til ALTID at få det bedste frem i mennesker. Både kolleger, gæster og organisationer. Jeg fandt ud af at min passion og min styrke er at se mennesker. Se dem og løfte dem. Og så opdagede jeg en kæmpe styrke jeg har, nemlig min energi. Jeg har adgang til energi, når jeg vil. Jeg kan ændre energien i og omkring mig, når jeg vil. Min energi er helende for dem, der er omkring mig, når jeg træder bevidst ind i den.

 

CAND. LING. MERC i tysk og spansk m/Styring & Ledelse som hovedfag

Mit candidatur åbnede min bevidsthed omkring hvordan alt i sprog har en grundstamme. En grundforståelse. En fortælling som vi enten er i kontakt med eller komplet har mistet forbundetheden til. Jeg var særligt vild med latin og tydning af det latinske sprog. Tør jeg sige at det var hadefaget for flere af mine medstuderende? Denne uddannelse gjorde det virkeligt tydeligt for mig, hvordan vi påvirkes fra helt nyfødt og hvordan vi som mennesker lagrer og opfatter og afkoder og responderer ud fra dét, vi har lært fra vores allerførste dag i dette liv.

 

BACHELOR I ERHVERVSSPROG med  Spansk og Tysk som hovedfag

På SYDDANSK UNIVERSITET i Sønderborg tog jeg min bachelor, fordi jeg virkelig elsker sprog og alt der kan nørdes med ord og ordforståelse. Her var det særligt det faglige sprog, der var i fokus, og jeg havde egentligt en idé om at skulle rejse rundt i verden for at bruge denne bachelor som springbræt til at være erhvervstolk. Studiet var præget af gruppearbejde og forståelse af menneskers forskellige kulturer og traditioner.


SABATÅR - boede i Stuttgart og arbejde for IMS-STUTTGART som professionel VISAGIST & CATWALKINSTRUKTØR.

Min tid i Stuttgart var afgørende for mit videre liv. Her lærte jeg rigtigt meget om mig selv, og om hvordan vi kan vælge at træde ind i en anden rolle bevidst.

Jeg blev headhuntet som model og takkede pænt nej. Til gengæld ville jeg gerne ind og arbejde bag scenen. For at forstå, hvordan man skaber et stort modeshow og vækker selvtillid og selvværd i de modeller, der brager afsted ud på scenen. Jeg fik en uddannelse som Catwalk Instruktør designet specielt til mig. Det var en fuldstændig magisk oplevelse, og efterfølgende havde jeg hundredevis af mennesker i min fold, der lærte at gå catwalk og finde guldet frem i sig selv. 

Jeg blev tilbudt at rejse med til både Düsseldorf og Italien for at åbne yderligere afdelinger for IMS, men takkede pænt nej og tog efter 3 år hjem til DK.

 

SPROGLIG STUDENT v/Åbenrå Statsskole (afsluttet 1992)

Jeg blev student i 1992, sluttede af med et flot snit på 11,5. Det pudsige er, at det var to helt specifikke områder, der trak ned. NATURFAG og MUNDTLIG FREMSTILLING. Latin og billedkunst var mine yndlings.

Jeg var hamrende dygtig skriftligt og turde samtidigt ikke sige et ord i timerne. Manglende tro på mig selv i en flok!

Naturfag havde jeg besluttet mig for, at jeg ikke forstod - så jeg gjorde aldrig rigtigt et forsøg. Idag er jeg fuldstændig nørdet og ELSKER at dykke ned i naturvidenskab, fysik og kvantefysik og forstå sammenhænge mellem alt og intet.

 

FRITIDSARBEJDE

Jeg har ALTID haft fritidsarbejde ved siden af alt andet, jeg har lavet. Som helt ung lærte jeg at tjene mine egne penge og tage ansvar for mig selv og det, jeg gør. Jeg har arbejdet som:

- barnepige

- lektiehjælp

- frivillig ved spirituelle arrangementer

- frivillig ved events arrangeret af TUBA

- frivillig ved organisering af større arrangementer, koncerter og lign.

- rengøringshjælp og prof rengøringsassistent

- butiksassistent modebranchen

- ansvarshavende på tankstation

- modeshowsansvarlig

- folkeskolevikar i sprog og idræt på samme skole i 2 år

- ekspedient i butikker med særligt fokus på salg

- bartender

- ansvarhavende bartender

- højre hånd i daglig drift i perioder af 4 år samme sted
Træd med ind i bevidsthed og bliv mere og mere dig selv...!