MAHALO VITAMIN 

Lytbare vitaminer, der booster din nysgerrighed og bevidsthed..!


 

                                                         

 

WORDS HAVE MANA THEY SAY

The sacred term "mana" is known as spiritual energy of power and strenght

Dine tanker er ord.

Dine ord er energi.

Fyld dig selv med bevidste ord.

Skab din egen energi.


SNUP DIG ET VIGTIGT LYT!

LET YOURSELF BE INFORMED....!

Der er så uendeligt mange muligheder for at stille dig nysgerrig. Uanset hvad temaet egentligt er. Der er så uendeligt megen viden og visdom, som ligger tilgængeligt for os alle - det eneste, vi skal gøre er at blive nysgerrige. Bevidste. Og opsøgende. Al viden er der uanset om vi bruger den eller ej. At ignorere dette stjæler vores mulighed for at skabe nyt :)

Skærmbillede 2020-09-08 kl. 16.34.24

"ONE DESCISION CAN CHANGE YOUR LIFE" - TRUST THAT GUT FEELING...!

Nogen gange kan vi bare mærke det. Vi ved det bare. Det er den der mavefornemmelse...! Og den må vi øve os på at følge mere og mere.

Du kender det sikkert; alle de gange, du ikke fulgte din mavefornemmelse og ville ha' ønsket, du gjorde det. Ik..? Så begynd og lyt lidt mere til den. Vær modig. Gå med den..! Det betaler sig :)

Billede 20.01.2021 kl. 11.38

WHAT WOULD LOVE DO....?

Vi kan altid blive mere bevidste og mere nysgerrige. Her et lille vitamin til dig, der ønsker at slippe gamle mønstre og træde ind i en mere udømmende måde at være på i livet. Det fede er, at det er i DIT system, du sætter dig selv fri, når du trækker kortet frem i enhver situation : "Hvad ville kærligheden gøre lige nu?"

Billede 23.09.2020 kl. 16.09

FREE YOURSELF FROM BS...!

Det er så vigtigt....! Der er ingen grund til at du slæber på alt dét, du ikke har brug for længere. Og det kan være så svært at slippe. Og det kan være så nemt.

I første omgang kræver det dog, at du tager en beslutning.

En beslutning om at du er vigtig nok....!

Skærmbillede 2020-06-29 kl. 10.09.56

ONLY WHEN WE ARE IN DARKNESS DO WE SEARCH FOR THE LIGHT

Der ligger en sandhed og en løgn i denne..... for når først du VIRKELIG lander dér, hvor du er i lyset, så søger du det også bevidst i hvert et nyt nu.....igen og igen! Og hvis der er noget, du fortjener - så er det sgi' at være lige dér!

Skærmbillede 2020-06-11 kl. 11.11.13

SAYING NO IS ALSO SAYING YES..!

Hver eneste gang du har muligheden for at sige nej, og ikke får det gjort, dér går du i virkeligheden på kompromis med dig selv. Så giv dig selv lov til at sige JA til DIG...!

Skærmbillede 2020-06-29 kl. 10.07.37

This very moment is the beginning of the rest of your life...!

Det her ene øjeblik er starten på resten af dit liv. Det betyder at du hvert øjeblik står foran et nyt kapitel i din bog. Og det betyder mere at hvert øjeblik er din mulighed for bevidst at vælge, hvad du skriver i dette nye kapitel.

Skærmbillede 2020-06-29 kl. 09.22.25

YOU ARE WHAT YOU THINK YOU ARE...!

Et lille skud vitamin om det der med, at dine tanker skaber din dag. Bare bliv nysgerrig, og få øje på hvad du går og tænker om dig selv. Og giv så dig selv lov til at være dejlig, som du er. For det er du...!

Skærmbillede 2020-06-23 kl. 23.42.15

CRAVE FOR WISDOM

Der er så mange ting, vi slet ikke ved. Der er så mange ting, vi stadig kan lære. Og hver gang, vi lærer noget nyt, så er det alene for at opdage, at der er endnu mere, vi kan opdage. Du fortjener, at opdage at der er et helt hav af nye input og informationer og viden, som du kan bruge til at få det lækkert indeni dig!

Så du kan bruge dit liv på at leve.....og ikke blot overleve.

Skærmbillede 2020-05-24 kl. 14.00.25

LOVE HOLDS THE POSIBILITY TO HEAL ANYTHING

Jeg blev bare lige grebet. Ved egentligt ikke helt af hvad. Måske du har brug for at høre det....! Vi giver sgi ikke op på mennesker! Vi elsker dem. Bidrager med kærlighed. Ikke langhåret. Ægte. Så lyt med her, hvis du vil vide hvilke to sætninger, jeg synes du skal tage op til revurdering i dit liv og dine omgivelser.

 

Skærmbillede 2020-06-15 kl. 13.24.54

DARE TO PAUSE

Giv dig selv lov til at opdage pauserne imellem alting. Det er i pauserne at guldet ligger. Og ja, det kan sagtens være det lige kræver lidt træning til at starte med - og det er det værd! For det er i pausen, du opdager alt dét, som er vigtigst for dig. Det er i pausen, du fordøjer. Det er i pausen, du restituerer. Det er i pausen, du kommer tilstede i nuet. Det eneste sted, hvor livet i virkeligheden findes. 

Skærmbillede 2020-05-25 kl. 00.29.54

CONFIDENCE IS A SOULTHING

Du fortjener at mærke det helt ind i sjælen. Helt derinde, hvor ingen og intet kan vælte dig. Betyder det så at du er fuldstændig iskold og hård overfor omverdenen? Nej da. Det betyder tværtimod at du møder din omverden OG DIG SELV med ubetinget kærlighed. Og det har verden altså brug for!

Skærmbillede 2020-05-25 kl. 11.54.02

EVERYTIME YOU TRY IS A SUCCES...!

Giv dig selv lov til at fejre selv de mindste små skridt, du gør. Bare det, at du prøver, er en kæmpe stor bedrift. Du gør det godt! Også de dage, hvor det bare ikke lige spiller. Så prøver du igen. Indtil du kan det. Jeg ved du har det i dig!

Skærmbillede 2020-05-20 kl. 11.48.29

I DIDN'T KNOW THAT I WAS STARVING..

Går du og længes efter noget...?

Når først du har fundet ind til din kerne, så opdager du at du har det hele indeni. Så måske du skulle blive nysgerrig på din appetit på livet... du fortjener det hele!

"You know just what to say... things that scare me.. I should just walk away....but I can't move my feet....the more that I know you, the more I want to.."  (https://www.youtube.com/watch?v=xwjwCFZpdns)

Skærmbillede 2020-04-22 kl. 10.15.46

DARE TO BE SEXY

Tør du egentligt godt det....?

Sådan ægte? Flirte med livet, og beslutte dig for, hvordan det skal føles?

For hvis du spørger mig, så har du fortjent at nyde, ikke nøjes. Du har fortjent at mærke gnisten og livet og glæden. Glæden over at være til!

Skærmbillede 2020-05-19 kl. 12.44.00

Glædelig Morsdag til alle jer dejlige mødre...!

Bare fordi du fortjener det :)

Skærmbillede 2020-05-10 kl. 08.27.09

 SMILE...!

Fordi det giver din krop så meget mere liv, end du måske nogensinde har været klar over. Det handler ikke om at fornægte alt andet; det handler om at skabe en bevidst tilstand. Og det fortjener du at vide!

 

Skærmbillede 2020-05-05 kl. 12.28.43

SPREAD THAT THING CALLED LOVE ARROUND......!

Det gør os SÅ godt at gøre små gode gerninger for andre. Helt uselvisk. Bare fordi, vi kan. Vi bliver mere lykkelige af det. Vidste du egentligt det?

Billede 06-05-2020 kl. 10.40

LET'S GET NAKED - the sooner the better..

Du er fuldstændig gudesmuk og virkelig virkelig dejlig.

Præcis som du er. Og når du stiller dig selv nøgen, bli'r du bare endnu mere smuk. Show them your skin..!

Skærmbillede 2020-04-23 kl. 10.26.57

LET FEAR BE YOUR FRIEND

Frygten indeholder en stor gave, hver gang den viser sit ansigt.

Jeg fik egentlig også lige en gave. Glemte at tænde for mikrofonen, og så er der jo fare for at du synes det er noget værre puba (undskyld udtrykket). So please have mercy on me for that one!

Til gengæld fik du en lille bonus out of fear ;)

Skærmbillede 2020-05-15 kl. 10.39.37

LEVEL IN TO LOVE..

Alt, der larmer i dit liv, handler om din SELVKÆRLIGHED eller mangel på samme. Derfor er der ikke noget, der er vigtigere, end at du stopper op og giver dig selv lov til at få øje på den.

Din kærlighed til dig.

Skærmbillede 2020-04-19 kl. 11.53.25

WORDS HAVE POWER - NOTICE YOUR THOUGHTS

Dine tanker betyder alt.

Dine tanker skaber det liv, du lever. Uanset om det er de gode eller de mindre gode tanker, du tænker. Tanker skaber energi. Og du ER energi. Så hvilken bølgelængde har du lyst til at leve dit liv i....?

 

Billede 20-04-2020 kl. 09.32