Produkter

Virksomheder

MAHALO VIRKSOMHEDSFORLØB 1

Bevægelse, balance og vækst

  • Gør som mange virksomheder allerede gør. Invitér større glæde og overskud ind i virksomheden med effektive metoder, der bevæger jer til indre ro og fokus. Lad den bevidste opmærksomhed forplante sig fra den enkelte og ud i hele strukturen. Vi støtter jer i et helt år. Vi gør det nemt for jer, og implementerer øvelser og teknikker, som I sammen og hver for sig kan tage i brug fra første dag. 
DKK 0.00

MAHALO VIRKSOMHEDSFORLØB 2

Bevægelse, balance uden stress

  • Lad os skabe en bevægelse i din virksomhed. En bevægelse væk fra stress og ubalance ind i større arbejdsglæde og bedre trivsel. Gør som mange andre virksomheder og invitér de synlige forandringer indenfor. Lad meditation, forståelse, mindfulness og bevidst opmærksomhed forplante sig lige fra den enkelte og ud i hele virksomheden. Vi gør det nemt for jer via øvelser og teknikker, der implementeres fra første dag.

DKK 0.00

MAHALO VIRKSOMHEDSFORLØB 3

Meditation. Balance. Overskud.

  • Meditation vinder frem blandt dansk erhvervsliv. Lad også din virksomhed nyde godt af en skærpet opmærksomhed og dybere tilstedeværelse og mærk fordelene hos både dine ledere og medarbejdere, når meditation bliver en daglig praksis.

DKK 0.00