Det er, når du hviler i dig, at lykken folder sig ud..! 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

"Vi har allerede det hele med indeni - det skal bare åbnes!"


Først og fremmest er jeg...

Pia gul væg

             

     SJÆL,

ENERGI,

SPEJL,   

INSPIRATOR,

TRANSFORMER, 

KVINDE,

              MOR,

          DATTER,

    SØSTER,

             VENINDE,

                    EKSPERT,

               NYBEGYNDER,

        SJÆL forbundet med dig,

KANAL og

                 MENNESKE…

Derudover er jeg BUDBRINGER...!

Jeg bringer budskabet til dig om, at du har det hele indeni allerede...! 

Jeg bringer budskabet til dig om, at du må se at få styr på det vigtigste først...! Dig og din bevidsthed! Dit selvværd!

Rigtigt mange deler budskabet overalt på kloden lige nu. Det føles rigtigt. Det er som om, det er det eneste sprog, jeg forstår og sådan ægte nyder. Jeg ELSKER ALT ved det, og derfor byder jeg ind. Jeg er en del af den flok, der er her for at løfte bevidstheden!


Jeg søger hver dag at bidrage til verden som helt almindeligt menneske,  passioneret LivsMentor, Gamechanger, Guide, SelvværdsBooster, Sucker for Love, YogaInstruktør, Speaker, BodyReader, Life & Mindfulness Educator®og nu selvskabt Mahalo Mentor®

 

Jeg vil være med til at åbne bevidstheden i så mange som muligt, mens jeg er her. Jeg søger på bedste vis at leve dét, jeg giver videre. For at være en inspiration.

Een ting er nemlig at MENE det, noget helt andet er rent faktisk at LEVE det.

Jeg øver mig...! HVER DAG!

Mit virke er mit liv, mit liv er mit virke.

 

Jeg vil elske at se dig på een af mine kommende uddannelser.

Pia gul væg kigger til siden

Jeg er skarp på...


PERSONLIG UDVIKLING

LIVSBEVIDSTHED

SPIRITUEL OPVÅGNING

TRANSFORMATION

YOGA

TANKEMØNSTRE

SELVVÆRD

ÅNDEDRÆT

LYKKE

KÆRLIGHED

SMERTE

MINDFULNESS

SAMHØRIGHED

ENSOMHED

NÆRVÆR

Og så er jeg skarp på at se dig. Virkelig SE dig..!

Lad mig guide dig til et stærkt selvværd og et liv i ubetinget kærlighed - så du kan leve dit drømmeliv.


Transformation foregår i små og store bidder. Etaper. Pauser. Mellemrum. Vi er alle på hver vores rejse, og vi går alle i hvert vores tempo. Det ene er aldrig mere rigtigt end det andet. Tværtimod...!

Det eneste vi ved med sikkerhed er, at vi skal herfra på et tidspunkt. Derfor er idag altid uden tvivl "den første dag i resten af dit liv". En vigtig dag! og et virkeligt godt tidspunkt at få sat gang i din egen bevidste transformation.

Et skridt ad gangen..! Jeg hjælper dig et godt stykke af vejen!


Med mere end 25 års erfaring indenfor TEAMBUILDING, LEDERSKAB, ENERGIARBEJDE, BEVIDSTHEDSLØFT, OP- & NEDTURER, OPVÅGNING og KUNDEKONTAKT kender jeg livets mange facetter ude i det virkelige liv. Menneskelivet. Både udadtil og bag facaden. Virksomhedsmæssigt og privat.

Med over 40 års erfaring i et liv uden retning i forhold til at leve det lykkelige liv, så er jeg blevet gjort godt og grundigt klar til at kunne guide dig ind til det vigtigste!


Jeg arbejdede 22 år som selvstændig indenfor restaurationsbranchen i nattelivet med 20 ansatte under mig. Her var der særligt fokus på personlig udvikling, medarbejdermotivation, teambuilding og salg. Energiarbejde ind i at vækste og tiltrække. Kunsten at kickstarte en fælles energi og et højt humør.

 

Jeg fik med et smæk ind fra højre en ret voldsom rygskade og blev invalideret og ude af stand til at gå i 2 år. Jeg måtte igennem en fysisk og psykisk transformation, og er idag mere stærk end før. Efter heling og genoptræning har jeg taget en mangeårig uddannelse som yogainstruktør og mindfulness-educator for at få indsigt i og dyb forståelse for sammenhæng mellem krop og sind. Jeg uddanner mig løbende og ekspanderer mig selv i spiritualitet og videnskab. Det bruger jeg hver dag til at hjælpe andre.

    Jer er sammensat....

Stille & Brusende

Naturmenneske & Storbyelsker

Sårbar & Stærk

Bare tæer & Slipsedragt
Glad & Trist
Systemmenneske & Rodehoved
Mediterende & Festlig
Kærlig & Destruktiv
Englebarn & Bandit

                     ..... præcis lige som du


Pia gul væg kigger ned smiler

Jeg ønsker at inspirere dig, og vise dig vej ind til dit helt unikke sted indeni...


Jeg kender vejen. Jeg har gået den.

Som så mange andre har jeg måttet tage flere ture i manegen. Været på vildspor i forhold til at leve min autenticitet. Min egen inderste sandhed. Også selvom den har været meget tydelig så længe, jeg kan huske. I mit liv kom det sig før mest til udtryk i mit private rum.

I relationerne til de nærmeste og især på kærlighedsfronten mand/kvinde er jeg spækket med vise og dyberegående erfaringer i, hvad det fører med sig, IKKE at være fuldt ud og nærværende tilstede.  IKKE at lytte til den der stemme indeni, der hele tiden hvisker i dit øre. På et tidspunkt satte det sig alvorligt igennem, og blev til den her ret alvorlige rygskade. 5 diskosprolapser. Vel og mærke på én gang.

Jeg var handlingslammet. Handicappet. Sengeliggende. Ikke i stand til at gå. Ikke i stand til at stå. Ikke i stand til at løfte, og ikke i stand til at kramme mit eget barn. Ikke i stand til at slippe. Ikke i stand til at sige det højt. Ikke i stand til at bede om hjælp. Ikke i stand til at forstå.

Og der lå jeg så. Et år og lidt til. Og tænkte tanker og mærkede efter. Og slikkede sår. Fik at vide at jeg aldrig kom til at gå igen. Det lavede yogaen, mindfulness'en og senere livsbevidstheden om på. Efter 2 års genoptræning fandt jeg min vej hjem. Jeg oplevede en spirituel opvågning, og begyndte at hele og genfødes.

Idag er jeg i dyb kontakt med min sjæl, og søger at skærpe min bevidsthed som menneske i alt, jeg lever! Altid nysgerrig på flere og nye måder at træde ind i en dybere bevidsthed.

 

- min sjæl er her for at hjælpe din!

Det er tid til transformation..!

Dét, der måske er godt at vide...


Jeg er skilsmissebarn.

Jeg har haft en barndom med masser af alkohol og forladthed.

Jeg har en særdeles skærpet evne til at lytte og afkode.

Jeg har været på toppen af succes.

Helt oppe. 

Og prøvet turen ned. Hele vejen ned. Røvturen. Været ødelagt.

Både menneskeligt, økonomisk og kropsligt. Flere gange. Fuldstændig ødelagt. 

Og så har jeg rejst mig op igen.

Sådan ægte rejst mig op!  

Undervejs har jeg opdaget, at jeg kender koden til at skabe balance, glæde, styrke og ro. 

Undervejs har jeg opdaget, at jeg altid har arbejdet nemt og ubesværet med at løfte og sprede god energi. Vi ER det hele. Vi er alle et lillebitte smukt stykke af een stor.  

Præcis dét har været min allerstørste opdagelse i livet indtil nu. 

 

Vi ER allerede det hele!


 Jeg er mor til 2 helt vidunderlige pigebørn. 

Jeg elsker at være social og har samtidigt brug for alenetid. 

Jeg søger at leve livet udenfor alle de labels, vi har skabt i samfundet.

Frihed betyder en verden til forskel i min måde at være på i verden.

Mange bruger størstedelen af livet på at leve et liv skabt af omstændighederne, og stiller aldrig spørgsmålstegn ved dét, der går hen og bliver dagligdag.

Jeg søger at gøre dagligdagen til det allerbedste. Øver mig på at leve et liv, jeg aldrig ønske at holde fri fra. Øver mig på at være autentisk. Lytte. Indad.

Jeg er et værre fjollehoved, elsker at grine og lave sjov og ballade. Elsker at danse og bevæge mig. Og så er jeg en sucker for alt hvad der er dybt og intenst. Følelsesladet, romantisk og horisontudvidende.

Jeg kunne gå på opdagelse i livets mysterier fra morgen til aften.

Jeg siger aldrig nej til et eventyr.

Idag har jeg fundet min soulmate - han fandt faktisk mig - og lever for at inspirere til selvværd og transformation.

***