K Æ R L I G H E D S C I R K L E R

Kærlighedscirkler - til dig, der ønsker et mere ærligt, simpelt og lykkeligt liv..! 

Vi åbner for de første af mange KÆRLIGHEDSCIRKLER, og inviterer til små og nærværende møder, hvor der er fokus på dig og dit gode liv. Vi ønsker at være talerør for ubetinget kærlighed og bevidsthed.

Cirklerne foregår hjemme i vores stue.

Vi samles og mødes omkring dét, at leve et bevidst og vedkommende liv. Samtalerne er ægte, selvudviklende og frisættende. Vi holder rum for at kunne dykke dybere ned i det, der er vigtigt i livet.

JA TAK! Jeg skal bare med!
Skærmbillede 2023-11-07 kl. 17.10.28
Skærmbillede 2023-11-03 kl. 16.40.40

KOM MED I CIRKLEN

Sammen bevæger vi os tæt på et mere autentisk og velfunderet liv..! Tør du?

Mennesker har brug for mennesker. Nogen at spejle sig i. Nogen at dele og erfare med. Mange får aldrig skabt de forandringer, der skal til for et ægte og lykkeligt liv. Vi åbner op for vores hjem, og skaber stærke, vedkommende cirkler, der altid handler om:

 • Livsværdier
 • Livsretning
 • Fundament
JEG VIL MED!

FORSTÅ DIG SELV, DIN HISTORIE OG DIN UDVIKLING BEDRE


Vi deler ud af vores visdom og personlige erfaring. Sammen med dig skaber vi rum for transformation og bevidsthed.

 • Mahalo Movement®

  Pia som underviser og især som menneske har en evne til at SE de mennesker, hun omgiver sig med. Virkelig SE, sådan helt ind til det inderste. Hun gør det ikke-dømmende, nysgerrigt og på en meget professionel måde... Det er så stærkt, kærligt og healende! Og de, der får lov at se sig selv igennem Pia's øjne er meget, meget heldige.”

  Tasja, Sønderborg ,

Er det her noget for mig..?

Intet er tilfældigt, så vi tænker du er her af en grund ;)

Alle kan være med

Det eneste det kræver af dig for at deltage er din lyst og din nysgerrighed. Vi mødes omkring det, at ville det absolut bedste og mest bevidste liv.

Cirklerne kan stå alene

En kærlighedscirkel kan altid stå alene. Derfor kan du møde op til en enkelt cirkel og få værdifuld indsigt og sparring på et vedkommende område i livet.

Du går beriget hjem

Når vi træder ind i en cirkel løfter og beriger vi hinanden uden forbehold. Du får altid redskaber og sharings med dig hjem, som du straks kan bruge i dit liv.

 • Mahalo Movement®

  Ved det første møde med Claus opdager man en udstråling af ro og nærvær - Han formår med sit lyttende varme væsen at fordybe sig på en helt særlig måde. Du føler dig hørt og set.

  Malene, Sønderborg ,

Her er hvad du kan opdage om dig selv i en kærlighedscirkel...

Skærmbillede 2023-11-03 kl. 16.55.47

Vi er skabere af eget liv! Vi brug for at være skarpe og vågne hele vejen rundt...! 

Hver KÆRLIGHEDSCIRKEL har sit eget tema. Vi kommer til at holde rum for temaer som:

Kærlighed, kommunikation, relationer, utroskab, loyalitet, intimitet, hverdagsproblematikker, værdier, sorg, glæde, sundhed, energi, krop, sind og ånd etc. 

Vi ønsker at guide ind til en større forståelse af selvet og særligt den iboende urkraft, vi alle har muligheden for at folde ud i hverdagen. Du kommer til at opdage din egen essens og skaberkraft.


Du er og bliver nøglen til din egen lykke! Derfor er og bliver du altid den vigtigste i dit liv..! 

Vi stiller os til rådighed og guider dig fra det absolut reneste sted, vi kender. Verden har så meget brug for at vi hver især får styr på os selv. Verden har også brug for nærværende, relevante og ægte samtaler. Vore livsværdier må justeres.


Vi bidrager med egen erfaring, guidning, feminin og maskulin indsigt og inspiration. Vi bygger fællesskaber!

KÆRLIGHED er vores største hvorfor..!

Vi har efterhånden lært at lytte, når noget taler igennem os. Disse cirkler ønsker at vækkes til live, så det er det, vi gør ;)

Skærmbillede 2023-11-03 kl. 16.49.26

DET, DU MÅSKE LIGE ØNSKER AT FÅ SVAR PÅ

Spørgsmål & Svar på det praktiske

Vi ved, der bliver åbnet for transformerende energier i disse cirkler. Vi stiller os til rådighed og skaber fællesskaber.

Hver cirkel har sit eget tema. Altid bevæger vi os omkring nøglerne til dit bedste liv: Forbundethed, livsværdier, retning og fundament. Du vil opdage, at du er skaberen af eget liv.

Der vil være healing og meditation tilpasset cirklens deltagere på den enkelte dag.

Nej! Du kommer bare præcis, som du er. Vi tror fuldt og fast på at intet er tilfældigt. Kalder cirklerne på dig, så melder du dig bare til, og straks er vi igang med at skabe et bånd, der åbner op for udvikling og indsigt.

Nej! Du slipper hverdagen og møder bare op. Vi er tovholdere og sørger for alt det praktiske og guider dig til alt undervejs. Det eneste du skal sørge for, er at stille dig åben og modtagelig for alt det gode, vi skal opleve og lære sammen.

Hvis du har nogle særlige knudepunkter i livet, kan det være en god idé at dele disse i cirklerne. Intet er tilfældigt, så vi er sikkert flere, der sidder med nøjagtigt det samme ;) Du deler, når du føler dig tryg, det er intet must!

Anno 2023 bidrager du forud med kr. 400,- pr. cirkel. Der serveres altid the og lækkerier til den enkelte cirkel. 

Som udgangspunkt er der altid afsat 2,5 time til den enkelte cirkel. Vi stiller os åbne for at tiden kan variere en smule fra gang til gang. Samtidigt er der også plads til at vi hænger ud og hygger os sammen efter endt cirkel. Vi kan nemlig godt lide mennesker;)