Produkter

Samtaler

MAHALO MESSAGE

MAHALO MESSAGE

MAHALO MESSAGE - til dig, der har brug for at dele noget, som fylder her og nu - og få et input udefra. Skriv til mig hvad du tumler med, og få et her og nu billede af det, der kan være allervigtigst for dig at få øje på lige nu...!

Jeg glæder mig..!

 

 

DKK 50.00

MAHALO WALK N' TALK - din ægte samtale

Det kan bare noget helt særligt, når vi sætter bevægelse på det, at tale sammen. Lad os gå en tur. Ud i det fri. Og skabe en ægte samtale, hvor du føler dig følt.

 MAHALO WALK N' TALK - een af de vigtigste gåture, du kan give dig selv...!

 

DKK 550.00

MAHALO 1:1 ONLINE - din ægte samtale.

Den samtale, der hjælper dig tilbage til nuet og finder ind til kernen

 MAHALO 1:1 ONLINE - een af de vigtigste samtaler, du kan give dig selv...!

 

DKK 550.00

MAHALO 1:1 - 10 sessions

Et individuelt forløb til dig, der ønsker at arbejde intensivt med dig selv over en længere periode

MAHALO 1:1 KLIPPEKORT er til dig, der ønsker at arbejde intensivt med dig selv over en længere periode. Klippekortet er gyldigt et år ad gangen og giver dig 10 gange 1:1 sessioner, hvor du altid er i centrum. 

Lad mig være din følgesvend ind i mere glæde, frihed og essens. Igennem et helt år er jeg dit kompas. Din guide. Din mentor. Din støtte. Din ven.

Gennem ægte samtaler, nærende opmærksomhed og masser af kærlig venlighed skaber vi sammen en bevægelse i dig for livet.

DKK 8,000.00
DKK 7,000.00

MAHALO SOUL 1:1

Et individuelt forløb til dig, der ønsker at ELSKE DIG SELV lidt (meget) mere…!

MAHALO SOUL sessioner er for dig, der vil SÆTTE DIG SELV FRI for følelsen af være forkert. Et forløb, hvor du og jeg mødes, og sammen åbner for at du kan leve et liv fra egen essens i glæde. Et liv, hvor du opdager at du er rigtig, præcis som du er. Vi mødes 5 gange -  bruger samtale, krop, følelser, energi og åndedræt. Vi skriver sammen dagligt imellem møderne.

DKK 5,500.00
DKK 4,500.00

MAHALO STRESS 1:1

Et individuelt forløb til dig, der ønsker at passe på dig selv og dit system,

MAHALO STRESS sessioner er for dig, der ønsker at passe på dig selv og dit system. Et forløb, hvor du og jeg mødes, og sammen sørger for at du kan høre signalerne fra din krop. VI BEROLIGER DIT NERVESYSTEM, så du kan leve et mindre farligt liv, og mærke at du rent faktisk trækker vejret. Vi mødes 5 gange -  bruger samtale, krop, øvelser og åndedræt. Vi skrives dagligt imellem møderne. Du behøver ikke forholde aktivt dig til de daglige input.

DKK 5,500.00
DKK 4,500.00